metalltechno_home.jpg english.gif deutsch.gif magyar.gif
 
 
 
Elérhetőségek
tuv_profi_cert.jpg
GSI.jpg
 
Cégünkről
szervezetifelépítés.jpg
Rövid cégtörténet:
1968 Heincz Sebestyén - a jelenlegi ügyvezetõ édesapja - megalapítja a céget.
1989 Heincz Viktor átveszi a cég vezetését. A vállalkozásnál ekkor 5 alkalmazott dolgozott.
1993 Metall-Techno Fémmegmunkáló Kft. néven újjáalakult a cég. A belföldi piac mellett elindult a termelés német piacra is.
1994 A cég új épületbe költözik. A hagyományos forgácsolás kiegészül CNC megmunkálással, és modern lakatos tevékenységgel.
1999 Az üzem területe 1200 négyzetméterre bõvül, amelyben mintegy 40 kolléga dolgozik
2005 Az új irodai és szociális létesítménnyel együtt 2000 négyzetméteren folyik a munka közel 80 munkatárs segítségével. Gyártástervezési (-elõkészítési) és az értékesítési területen 7 fõ gyártástechnológus üzemmérnök kolléga dolgozik. Gyártási osztályunkat 2 fõ gépészmérnök vezeti, CNC programozó gyártástechnológus segítségével. A termelést 40 fõ forgácsoló szakmunkás, és 3 fõ minõsített hegesztõ (CO,AWI) végzi. A minõség-ellenõrzési teendõket 5 fõ minõségellenõr látja el, amelyhez nagypontosságú mérõberendezések állnak rendelkezésükre. Adatfeldolgozási lehetõségek elektronikus úton: AutoCAD, ill. DXF, fájl fogadása és feldolgozása. A legyártott alkatrészeket saját tehergépkocsi parkunkkal Magyarország területén házhoz szállítjuk.
2009-2011 Folyamatosan fejlődik a cég. A munkatársak létszáma nem változott, de a hatékonyságunkat növelve tudjuk tartani a tempót a megnövekedtet igényekkel szemben. A gyors és hatékony gyártás elengedhetetlen feltétele a gyors információáramlás és –kezelés. Mivel egyik fő profilunk az egyedi és különleges gépalkatrészgyártás, cégünk egy egyedi és jórészt saját fejlesztésű vállalatirányítási programot készíttetett. A rendszer használatával pontosan nyomon követhető minden folyamat egy ajánlatkérés beérkezésétől a kész termék kiszállításáig, illetve a számla kiállításáig. A program támogatja a megmunkálási technológiák tervezését, a gyors és gazdaságos anyagbeszerzést, valamint a gyártás és minőségellenőrzés minden lépését. Ez még pontosabbá, gyorsabbá, valamint megbízhatóbbá teszi cégünk működését!

oldal tetejére
 
Metall-Techno Kft. © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.